زعفران ادیب

زعفران گیاهی است پایا با ارتفاع تقریبا ۳۰ سانتیمتر که دارای برگهای دراز و سبز مانند تره است. ساقه زیر زمینی آن از دو پیاز تشکیل می‌شود. این پیازها سخت و مدور و گوشت‌دار و پوشیده از غشاهای نازک قهوه‌ای رنگ می‌باشد. گلهای زعفران ارغوانی ، منظم و شامل لوله‌ای دراز است که به سه گلبرگ و کاسبرگ منتهی می‌شود. زعفران خیلی مرغوب قسمت کلاله گل یعنی قسمت انتهایی خامه است و میله خامه ، زعفران درجه دو و نامرغوب را تشکیل می‌دهد.

برداشت زعفران بدین ترتیب است که قسمت کلاله هر گل را برمی‌دارند و بین کاغذ قرار می‌دهند تا خشک شود و سپس بسته بندی می‌کنند. استاندارد زعفران که در فرانسه صورت گرفته است اعلام می‌دارد که باید ۵۰ عدد از الیاف زعفران بیشتر از ۲۷۷ گرم وزن داشته باشد و درصد رطوبت آن ۱۳ درصد باشد. همچنین هر میلیگرم آن باید بتواند ۷۰۰ سانتیمتر مکعب آب را بطور محسوس رنگی کند.

خواص دارویی

زعفران از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. مهمترین خاصیت زعفران که از قدیم‌الایام از آن استفاده می‌شده است درمان افسردگی می‌باشد. این خاصیت مهم حتی در شعر شاعران نیز انعکاس یافته است. شاهد آن شعر خاقانی است که می‌گوید:

گر کسی را زعفران شاید فزاید گو فزای چون تو با غم خو گرفتی زعفران کس مخور

  • خوردن چای زعفران باعث هضم غذا می‌شود.
  • اثر مسکن درد دارد.
  • قاعده‌آور است.
  • باعث تحریک اعصاب می‌شود.
  • زعفران خون ساز است و گردش خون را آسان می‌سازد.
  • مصرف زعفران خونریزیهای بعد از زایمان را از بین می‌برد.
  • قوای جنسی را تقویت می‌کند.
  • کبد را تصفیه و قوی می‌سازد.

زعفران بسته بند ادیب

زعفران یکی از محصولات مهم کشاورزی است که بسته بندی آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بسته بندی زعفران اگر مطابق با سلیقه و مورد پسند مصرف کنندگان باشد و همچنینی از زعفران درجه یک استفاده شده باشد، باعث افزایش فروش و رضایت مندی مشتریان خواهد شد. همچنین به علت گرانی و لوکس بودن این محصول بسته بندی مناسب می تواند در حفظ عطر، رنگ  و کیفیت آن تأثیر بسیاری داشته باشد.

شرکت ادیب با تهیه زعفران از مزارع معتبر و بسته بندی استاندارد آن وارد این بازار شده و به پشتوانه سالها تجربه خود، سعی در تولید بهترین محصولات و رضایت مندی مشتری دارد